Afsti afsted

Jeg tror at alle forældre kan nikke genkendende til tanken “Hvor blev tiden af?”, når vi iagttager vores børn og ser hvor store de pludselig er blevet.

Da jeg blev mor for, ja snart 5 år siden, sad jeg med det lille væsen i mine arme og tænkte “Wow Bolette, nu er du mor til en lille dreng, hvis liv ligger i dine hænder.” Det killede i maven af både lykke og nervøsitet på samme tid. Tænk sig en opgave at stå overfor..

Jeg kan huske da Gustav blev 3 år, der synes jeg at han var blevet en stor dreng og på ingen måde baby-agtig mere. Om 2 måneder fylder han 5 år!! Og helt ærligt – jeg forstår det næsten ikke… Jeg ved jo godt at tiden er gået og når jeg tænker tilbage, kan jeg også mærke at det er en del år siden, men wow det er en vild følelse.

Ikke nok med det, så var min dejlige bonussøn jo kun 1,5 år da jeg mødte ham første gang – nu bliver han 3 år. Desuden har han da lige smidt bleen, så nu har vi virkelig slet ingen små børn tilbage (gisp).

Jeg er så stolt af de to drenge hver eneste dag. De kan så mange ting selv og de er så livsglade, fuld af tosserier og har begge en mening om tilværelsen (læs: de har temperament og er stædige som æsler). Det er fedt at iagttage deres verdener og jeg er simpelthen bare fyldt op af kærlighed til dem.

Det er gået så stærkt indtil nu og jeg er ret sikker på at tiden ikke kommer til at gå langsommere, så det er vist bare med at nyde vores børn lige så meget vi kan inden de bliver rigtig store.

Afsti afsted, mine drenge bliver ved og ved 🙂

1 Comment on Afsti afsted

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *