En lille følelse spirer..

Her sidder jeg, inde i sengen med morgenhår og læser lektier mens drengene hygger sig med dynerne inde i stuen. De ser Olsen Banden Junior og har en vældig snak om figurernes sprog og ord, som diskuteres på højt plan.

Ude i køkkenet er min dejlige kæreste i gang med at bage Bedstefar Skæg kage til vores familietur i Aalborg Zoo senere i dag. Vi skal fejre min bonussøn’s 3 års fødselsdag for min del af familien.

Mens jeg sidder her og læser, hører jeg piskeriset fra køkkenet, en kæreste der hygger sig og snakker lidt med sig om den opskrift dér, to små direktører der både hygger og driller hinanden på samme tid (hvordan kan det egentlig lade sig gøre?!) og så sidder jeg og læser om livskvalitet….

En lille følelse spirer og jeg tænker: Jeg har en følelse af livskvalitet – netop på grund af de tre. De er jo egentlig et ret forstyrrende element, for jeg sidder og skriver et blogindlæg midt i min lektielæsning. Men hvor er jeg heldig – jeg kunne aldrig tænke mig at være foruden netop de tre.
De er mine helte.

Lad en lille følelse spire..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *